Utmanare 15–18 år

Äventyr på riktigt! I Scouterna hittar du både utmaningar och nya kompisar, oavsett var du bor eller hur du gammal du är. Att vara scout är att utmana. Dig själv, din omgivning och alla förutfattade meningar.

Som utmanare är du mellan 15-18 år och i Scouterna ställs du inför större uppgifter i ett allt tydligare internationellt sammanhang. I utmanarscouterna får alla ta stort ansvar samtidigt som det är okej att bara få vara. Du får möjlighet att prova på avancerat friluftsliv och att engagera dig djupt i samhällsfrågor.

Utmanarscouternas ledord: Engagemang, Reflektera, Nätverk, Internationellt, Gemenskap

Utmanarna bildar lag som arbetar tillsammans.

Träffar

Utmanarna träffas på tisdagar (tid) oftast vid scoutstugan.

Anmäl dig via formuläret på hemsidan om du är intresserad av att börja på utmanaravdelnignen. Då får du besked om det finns plats direkt eller om vi skriver in dig i vår kölista.
Formuläret når du via ”Länk till intresseanmälan” som finns på sidan ”Bli scout”.

Ledare på avdelningen Utmanare

Marcus Andersson