Två scouter sitter i ett surrat klättertorn
Två scouter sitter i ett surrat klättertorn

Bli scout i Järnbrotts scoutkår

Du är äventyret

Oavsett vem du är eller var du kommer ifrån finns det ett äventyr för dig i Scouterna. Där stigarna tar slut, i branten upp för ett berg och när vi kastar loss mot ett öppet hav väntar det på dig. Vad väntar du på?

En scoutpatrull drar upp en kanot ur vattnet.

För att gå med i vår scoutkår kan du göra en intresseanmälan som skickas direkt till vårt medlemsregister. Fyll i uppgifterna nedan så hör vi av oss till dig inom kort. Fält som är markerade med * är obligatoriska.

Finns det plats direkt kommer du att få en inbjudan till din avdelnings nästa möte. Skulle det vara fullt i din åldersgrupp blir du automatiskt placerad i kölistan när du skickar in en intresseanmälan. Anmälan är inte bindande. När du fått en plats kan du prova på tre möten innan du bestämmer dig för om du vill vara med eller inte.

Fyll i din intresseanmälan nedan eller använd denna länk: Länk till intresseanmälan

Om du redan är medlem i en annan kår, eller registrerad som medlem i en annan kårs kölista, går det inte att göra anmälan via länken. Då mailar du istället din intresseanmälan till Scouternas kansli: scoutnet@scouterna.se. Ange ditt namn + personnummer och be dem lägga in en intresseanmälan åt dig hos Järnbrotts scoutkår.

Om du har frågor kring intresseanmälan eller vår verksamhet är du välkommen att maila till jarnbrott@gmail.com