Bli scout i Järnbrotts scoutkår!

I Scouterna hittar du både utmaningar och nya kompisar, oavsett var du bor eller hur du gammal du är. Här kan du uppleva äventyr i naturen, upptäcka nya sätt att lösa problem eller bara ha kul tillsammans medan vi utforskar världen. Och du är självklart med och bestämmer vad vi ska hitta på.

För att gå med i vår scoutkår kan du göra en intresseanmälan som skickas direkt till vårt medlemsregister. Fyll i uppgifterna nedan så hör vi av oss till dig inom kort. Fält som är markerade med * är obligatoriska.

Finns det plats direkt kommer du att få en inbjudan till din avdelnings nästa möte. Skulle det vara fullt i din åldersgrupp blir du automatiskt placerad i kölistan när du skickar in en intresseanmälan. Anmälan är inte bindande. När du fått en plats kan du prova på tre möten innan du bestämmer dig för om du vill vara med eller inte.

Länk till intresseanmälan

Om du redan är medlem i en annan kår, eller registrerad som medlem i en annan kårs kölista, går det inte att göra anmälan via länken. Då mailar du istället din intresseanmälan till Scouternas kansli: scoutnet@scouterna.se. Ange ditt namn + personnummer och be dem lägga in en intresseanmälan åt dig hos Järnbrotts scoutkår.

Om du har frågor kring intresseanmälan eller vår verksamhet är du välkommen att maila till jarnbrott@gmail.com