Det är inte helt självklart att hitta till vår utfärdsstuga i Hindås, därför har vi här försökt att förklara på bästa sätt hur ni tar er dit.

Adress

Lilla Brännåsvägen 14
438 54 Hindås

Bil

Kör riksväg 40 mot Borås. Tag av mot Hindås efter Landvetter flygplats. Strax före Hindås kommer en skylt med texten ”Nedflo”, följ den till vänster över järnvägen. Det är skyltat Hajkås vid strategiska punkter. Se pdf-filen nedan för kartor och en mer detaljerad vägbeskrivning. Eller följ länken vägbeskrivning. Den gäller om du kommer farande på väg 40/27 och svänger av mot Hindås vid avfart 78, trafikplats Ryamotet, och följer väg 554 mot Hindås.

Parkering

Vi är lite begränsade gällande parkering. Vad som inte fungerar för våra grannar, nedanför sista backen, är parkering, lämning och hämtning utanför deras hus. Vi kan låna parkering på en gammal nedlagd tennisbana som vår granne äger, det innebär att vi måste föranmäla det till henne. För övrig info se PDF-dokumentet längst ner på sidan.

Tåg/Buss

Vi rekommenderar västtrafiks hemsida för närmare information. Busshållplatsen som ligger närmast Hajkås heter Dämmevägen. När ni går av på hållplatsen, så kan ni gå till Hajkås enligt denna karta

Vill ni åka tåg så ska ni gå av på  Hindås station som ligger en liten bit längre bort än busshållplatsen.

 

Vägbeskrivning och parkering Hajkås