GÖK-open 5/10 2019 med Newbiehajk 4-6/10 för Äventyrare

3 september, 2019 av maxsahlstrom

Lördagen den 5/10 bjuder Göteborgs östra kårer in till scouttävlingen GÖK-open för scouter i alla åldrar. Tävlingen går av stapeln någonstans i Härskogsområdet, alltså en bit utanför Göteborg. Ett lag består av en patrull på 3-6 scouter. Du anmäler dig till oss ledare så sätter vi ihop lag och anmäler till tävlingen. Man går runt en snitslad bana med kontroller där patrullen tillsammans får lösa olika uppgifter. Man bär med sig sin matsäck runt banan och en bestämd tid brukar det vara lunchpaus för alla, då stannar man där man befinner sig och äter sin matsäck. Spårarpatruller och eventuellt även upptäckarpatruller måste ha en vuxen som följer med patrullen runt banan, men på kontrollerna gör patrullen uppgifterna på egen hand. Vi kommer att behöva hjälp av några föräldrar som kan följa patruller runt banan och eventuellt också några som kan hjälpa till på en kontroll. Fyll i vid anmälan om du kan vara med och hjälpa till. Det kommer att finnas en poängpromenad runt banan för föräldrar och syskon som vill vara med under dagen, ingen anmälan behövs till den.

Hajk för äventyrare

Kåren ordnar sin egen Newbiehajk i samband med GÖK-tävlingen, med start fredag 4/10 och avslutning söndag 6/10. Övernattning ute i vindskydd. Äventyrare kan även att anmäla sig till enbart tävlingen.

Ett begränsat antal lag kan vara med på tävlingen, därför är det viktigt att du anmäler dig så fort som möjligt om du vill vara med. Vi anmäler patruller först när vi fått in tillräckligt många anmälningar från er.

Vi har inte fått veta tider eller plats för start/mål för årets tävling än. Tävlingen brukar hålla på ca 9-15 och är denna gång i Härskogsområdet.

Kostnad: Kåren betalar tävlingsavgiften. Du tar med egen matsäck. Äventyrare som är med på hajken handlar egen mat för helgen tillsammans med de andra i patrullen.

Anmälan senast den 12/9!

Anmälan görs via följande formulär, OBS! Olika formulär för våra olika åldersgrupper:

Spårare: https://forms.gle/9W1tdFrizArsMrmNA

Upptäckare: https://forms.gle/ZERumcSDNCyCumZR8

Äventyrare: https://forms.gle/fjDthiSpiAYhdGN89

Efteranmälan efter detta datum är endast möjlig om det finns plats kvar i anmälda lag!

Frågor: Skicka eventuella frågor till kårmailen jarnbrott@gmail.com Vi kommer att skicka ut mer information om tid, plats och utrustning senare till er som anmält er.