Kårdag 22 oktober 2022

13 oktober, 2022 av maria

Välkommen på kårdag med familjen!

 

Järnbrotts scoutkår planerar en kårdag för kårens alla medlemmar plus familj. Lördagen den 22 oktober mellan kl 10-13 kommer vi vara i Safjället i Mölndal för att göra lite aktiviteter, leka lite lekar, gå ett spår och umgås.

Vi samlas vid Krokslättsvallens parkering klockan 10:00 och avslutar på ungefär samma plats 13:00. Länk till karta finns här: https://goo.gl/maps/RLBB5LJS6iwjft5P8

Beroende på vilken aktivitet ni vill börja med går vi bort mot grillplatsen där vår samlingsplats för dagen kommer att vara. Vår plan med dagen är att vi ledare kommer att ta med oss lite olika aktiviteter som ni och vi tillsammans genomför. Vissa aktiviteter genomförs med ledare och vissa gör ni i familjen själva. Självklart får scouterna komma utan familj och vi kommer då placera in dem i grupper så det finns vuxna med när det behövs.

Vi kommer att vara utomhus hela dagen så tänk på att ha kläder efter väder. Vi avslutar sedan vid den allmänna grillplatsen på gräsplanen där det kan finnas möjlighet att grilla sin medhavda matsäck. Alternativt att ni tar med matsäck som inte behöver grillas. Glöm inte något att sitta på!

I Safjället finns det även möjlighet att leta geocacher. För de som är intresserade, gå in och läs mer här https://www.geocaching.com/play Appen är gratis och du kan hitta cacher utan att bli medlem om du så önskar.

För att vi ledare ska veta ungefär hur många vi kan tänkas bli på denna kårdag, vill vi att ni anmäler er via denna länk. https://forms.gle/Rz7wHmBe2np6WKyh7

Hör av er till er avdelningsledare om ni har några frågor eller skicka oss ett mail på jarnbrott@gmail.com