Sankt Georgsfirande 23 april 2024

3 april, 2024 av maria

I år ordnar Göteborgs scoutdistrikt ett gemensamt firande av scouthögtiden Sankt Georg i Slottskogen tisdagen den 23/4 som kåren kommer att vara med på. Det blir bl.a lägerbål.

Arrangemanget är för alla åldrar och föräldrar får gärna stanna kvar och vara med på firandet. Den som vill kan stanna kvar efteråt och grilla eller äta annan medhavd matsäck. Ingen föranmälan behövs.

Samling: 17:45 Kåren samlas på gräsmattan söder om Stora dammen, inte långt från hållplatsen Botaniska trädgården. Samla er avdelningsvis när ni kommer dit. Kl 17:55 går vi iväg för att ansluta oss till distritktet som samlas en bit bort för gemensamt tåg upp till scoutmonumentet.

Avslutning: ca kl 19:30 Vi avslutar med märkesutdelning uppe vid scoutmonumentet. (Kom upp dit om du ska hämta yngre scouter, du hittar stigen upp till monumentet i närheten av Villa Belparc). Den som vill kan stanna kvar och grilla eller äta annan medhavd matsäck fram till kl 20. Det kommer att finnas ledare kvar till dess.

Klädsel: Kårhalsduk och scoutskjorta/-tröja eller kårtröja om du har

Kläder efter väder, tänk på att det kan bli kyligare framåt kvällen och kom ihåg regnkläder om det ser ut att behövas. Vi ska vara ute hela tiden.

Utrustning: Sittunderlag

Matsäck om du vill stanna och fika efter lägerbålet.

Ev. lägerbålsfilt om du har och vill ta med

Frågor: Hör av dig till kårmailen jarnbrott@gmail.com

Ingen föranmälan behövs.